Hjem  »  Last ned NJs frilanskalkulator

Last ned NJs frilanskalkulator

NJs frilanskalkulator finnes i to utgaver. De er helt likt bygget opp, men tilpasset henholdsvis næringsdrivende frilansjournalister og lønnsfrilansere.

Oppdateringen har vært litt forsinket, men er nå brakt ajour. NJ jobber med å utforme en ny og enklere utgave av frilanskalkulatoren, men inntil videre er dette NJs anbefalte verktøy for frilansere som beregner egne priser.

Oppdatert  9. september 2014 – NB! Alle brukere bør laste ned denne versjonen
En ny versjon av begge utgavene er lagt ut i dag med oppdaterte tall fra NJs lønnsstatistikk for 2013, som ble oppdatert 9. mars 2014. Alle brukere av frilanskalkulatoren bør erstatte den forrige utgaven med den nye, og fylle ut sine egne oppdaterte data. Ved å oppdatere kalkulatoren øker lønnsgrunnlaget med samme relative beløp som økningen i den enkelte bedrift.

Her kan du laste ned kalkulatorene (Microsoft Excel-filer på ca. 150 KB). Hvis du har tidligere versjoner av kalkulatoren, bør du slette dem før du tar den nye versjonen i bruk.

[FKN2014-1.xls] Oppdatert 9. september 2014: NJs frilanskalkulator for næringsdrivende (klikk på symbolet for å laste ned).

[FKL2014-1.xls] Oppdatert 9. september 2014: NJs frilanskalkulator for lønnsfrilansere (klikk på symbolet for å laste ned).

Frilanskalkulatoren er et regneark i Microsoft Excel-format. Det fungerer både med Mac- og Windows-versjonen av Microsoft Excel, og med noen mindre skjønnhetsfeil dessuten i gratisprogrammet OpenOffice (Mac, Windows, Linux).

Regnearket kan leses, men ikke nødvendigvis fylles ut, i andre miljøer, som f.eks. Numbers (Mac) og iOs (iPhone/iPad/iPod Touch).

Seneste versjon av OpenOffice kan fritt lastes ned her: http://no.openoffice.org/.