Hjem  »  Nyheter, Oppdateringer  »  NJ Timepris har fått ny web-adresse

29. mai 2017

NJ Timepris har fått ny web-adresse

Nye NJ Timepris er oppdatert med NJs nyeste lønnsstatistikk.

NJ har nå oppgradert til en ny serverprogramvare, og det medfører én viktig endring for NJ Timepris: Adressen har skiftet.

Den nye adressen er: https://www.njdata.no/fmi/webd/NJtimepris. (Den gamle adressen var http://www.njdata.no/fmi/webd/#NJtimepris, så det er altså kommet inn en «s» og forsvunnet en «#».)

Men oppgraderingen til ny server gir også noen muligheter som NJ kommer til å rulle ut rett over sommeren. Først og fremst vil medlemmer få anledning til å lage pdf-er som inneholder skjemaene de lager. Medlemmene vil bli informert om dette så snart NJ har fått det på plass.

I tillegg er årslønnene til bedriftene nå oppdatert i tråd med siste aktuelle lønnsstatistikk

Om du er NJ-medlem og ikke har konto på NJ Timepris, send en e-post med medlemsnummer og ønsket brukernavn og passord til ketil.heyerdahl@nj.no. Alle NJ-medlemmer kan bruke de spesielle medlemsfunksjonene, ikke bare medlemmer av NJ Frilans. NJ Timepris kan også være nyttig for journalister som fra tid til annen frilanser i tillegg til fast jobb.

Legg inn et svar