Hjem  »  Nyheter  »  NJ Timepris er her

03. mai 2016

NJ Timepris er her

Frilanskalkulatoren er snart historie. Erstatteren heter NJ Timepris. Den mangler litt finpuss, men kan testes allerede nå.

NJ Timepris blir tilgjengelig via nettleser, både på PC/Mac, mobil og nettbrett.

NJ Timepris blir tilgjengelig via nettleser, både på PC/Mac, mobil og nettbrett.

Frilanskalkulatoren avvikles snart, men gjenoppstår i ny, slankere og betydelig bedre versjon som NJ Timepris. De siste ukene har arbeidet måttet vente på årets lønnsoppgjør, der våre folk har vært mye involvert, men så snart vi er i gang igjen, er det bare den siste finpussen som skal på plass.

Det er nesten enklere å vise et eksempel enn å forklare, så vi har laget et skjermbilde av hvordan en utregning vil se ut på Mac/PC og på mobil. Verd å tenke på at du som NJ-medlem ikke behøver å legge inn tallene manuelt hver gang, du kan lagre dine egne oppsett, og har direkte tilgang til gjennomsnittslønnen i alle bedrifter som inngår i NJs lønnsstatistikk. Betaversjonen som vi tester nå, er allerede oppdatert med siste lønnsstatistikk.

Det skjermbildet ikke viser, men som er en av de store nyhetene, er hvordan du kan legge inn et tilbud fra en kunde, og direkte få opp hva tilbudet innebærer i årslønn/månedslønn osv. Denne funksjonen kommer når NJ Timepris presenteres i endelig versjon.

Den som har lyst til å prøve NJ Timepris, kan bruke linken nedenfor. Løsningen blir tilgjengelig for alle, men du trenger nye versjoner av Safari, Google Chrome eller Internet Explorer. Medlemmer får det enklere enn andre: be om å få et passord (klikk på ”Jeg er medlem av Norsk Journalistlag” og følg anvisningene):

https://www.njdata.no/fmi/webd/NJtimepris

NB: Oppdatering juli 2016: Den versjonen vi lenker til over er en ferdig versjon som testes ut. Dermed er alle funksjoner på plass, også hvordan du kan legge inn et tilbud fra en kunde, og beregne hva tilbudet innebærer i årslønn/månedslønn. Prøv den gjerne, tilbakemeldinger med ris og ros er velkomne når vi nå skal finpusse løsningen før lansering.

Legg inn et svar