Hjem  »  Nyheter  »  Nytt web-basert timeprisverktøy er rett rundt hjørnet.

25. mar 2016

Nytt web-basert timeprisverktøy er rett rundt hjørnet.

Ventetiden er snart over. I løpet av få uker lanseres NJs nye timeprisverktøy. Det blir enklere å bruke, men gir også flere muligheter. 

Slik ser forsiden av prototypen på NJs nye timeprisverktøy ut.

Slik ser forsiden av prototypen på NJs nye timeprisverktøy ut. Den endelige versjonen blir ikke nødvendigvis identisk.

Den største nyheten er at regnearket forsvinner – nå blir hele ‘kalkulatoren’ nettbasert. Så lenge du har nettoppkobling kan du bruke verktøyet på din datamaskin, på nettbrett eller smartmobil. Løsningen blir også mye enklere å bruke. Det er mindre å fylle ut, og vil du oppdatere en kalkyle, trenger du ikke å fylle ut alt på nytt.

Den nest største nyheten er at du i tillegg til å regne ut timepris, kan gå motsatt vei: du kan beregne hva et gitt tilbud eller en gitt timepris betyr i reell måneds-eller årslønn. På den måten blir det enda enklere å sammenligne det du tjener med hva ansatte journalister tjener. Kanskje en spore til å ikke akseptere for dårlig betaling?

Den tredje nyheten er at NJ-medlemmer for flere bonusfordeler. Den nye løsningen er åpen for alle, men bare NJ-medlemmer vil kunne lagre sine egne kalkyler, og får direkte tilgang til NJs lønnsstatistikk. Med lønnsstatistikken kan du automatisk legge inn gjennomsnittslønnen i en bestemt mediebedrift som den lønen du ønsker å legge til grunn for din kalkyle. Lønnsstatistikken hentes fram automatisk og vil alltid være oppdatert. Dermed blir det også slutt på å laste ned nye versjoner av verktøyet.

Første ildprøve blir under NJ Frilans’ proffkurs i Tønsberg 7. og 8. april. De som deltar der vil få en kort innføring og selv kunne prøve ut det nye verktøyet.

Følg med – mer info kommer her, på Facebook og på hjemmesidene til NJ Frilans. Medlemmer vil også få beskjed gjennom nyhetsbrev.

Legg inn et svar