Hjem  »  Nyheter, Oppdateringer  »  Ny frilanskalkulator er under utvikling

21. mar 2014

Ny frilanskalkulator er under utvikling

Norsk Journalistlag jobber med å lage en ny frilanskalkulator, som skal være tilgjengelig på flere plattformer. Den nye kalkulatoren skal erstatte det nåværende regnearket når den lanseres.

Imens vil ikke dagens frilanskalkulator bli oppdatert, men du kan benytte det nåværende og legge til en prosentandel på timeprisen tilsvarende økningen i bransjelønn fra siste oppdatering av frilanskalkulatoren ihht. NJs lønnsstatistikk, dvs. ca. 3,26 %.

Se bort fra varselet om at kalkulatoren er utdatert, den virker likevel. Men timeprisene vil gjennomsnittlig bli lavere enn siste års lønnsøkning for NJ-organiserte skulle tilsi om du ikke oppjusterer dem.

Legg inn et svar