Hjem  »  Nyheter  »  Årets viktigste oppdatering av NJs frilanskalkulator

05. jun 2011

Årets viktigste oppdatering av NJs frilanskalkulator

Nå er frilanskalkulatoren oppdatert med nye grunnlagstall fra NJs lønnsstatistikk for 2010. Alle brukere av frilanskalkulatoren bør erstatte den forrige utgaven med den nye utgaven, og fylle ut sine egne oppdaterte data. Ved å oppdatere kalkulatoren øker lønnsgrunnlaget med samme relative beløp som økningen i den enkelte bedrift.

NJs frilanskalkulator oppdateres minst en gang i året, og alltid i forbindelse med ny lønnstatistikk. Dette sikrer at de som benytter frilanskalkulatoren kan oppdatere sine honorarkrav med de samme relative økningene som de fast ansatte NJ-journalistene har forhandlet seg fram til. Dermed er det en direkte sammenheng mellom NJs lønnsoppgjør og NJs frilanskalkulator – det anbefalte verktøyet for frilanseres beregning av egne honorarer.

Last ned NJs frilanskalkualtor her.

Legg inn et svar